Werktekeningen

 

Ook uw werktekeningen zijn bij ons in goede handen

 

Een werktekening is een uitgewerkte bestekstekening van een bouwonderdeel. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn de staalconstructie, gevel en dakelementen, balklagen etc.

 

Op een werktekening staan nauwkeurig de samenstelling en afmetingen van de onderdelen aangegeven. In bepaalde gevallen worden er op de werktekeningen stuklijsten met aantallen vermeld.

 

 Doordat de opdrachtomschrijving in de beginfase nog niet geheel duidelijk is worden er op de werktekening de toe te passen materialen, constructie, bevestiging en de volledige maatvoering aangegeven, zodat de montage zonder problemen kan plaatsvinden.

 

Bij Verwijst vindt u de nauwkeurigheid welke dit soort tekeningen vereisen. In combinatie met onze constructie berekening adviseren wij u tevens over een optimale gebruik van materialen en eventuele bevestigingmiddelen.

Ook aannemers kunnen van onze diensten gebruik maken. Bij een verbouwing of renovatie dienen bepaalde zaken soms nader te worden bepaald. Een werktekening is hierbij een onmisbaar instrument om onverwachte werkzaamheden of kosten op de bouwplaats te voorkomen.

 

Gaarne informeren wij u over de vele mogelijkheden van ons bureau.